Josje Huisman is de nieuwe coach van The Voice Kids

Voormalig K3-ster Josje Huisman heeft een nieuwe schnabbel in de wacht gesleept. De blondine gaat aan de slag als coach...

Lees ook

Voormalig K3-ster Josje Huisman heeft een nieuwe schnabbel in de wacht gesleept. De blondine gaat aan de slag als coach in de Belgische variant van The Voice Kids, dat laat VTM vandaag weten. Ook de Belgische presentator Sean Dhondt en Laura Tesoro, bekend van het Songfestival, zullen in de draaistoelen plaatsnemen.

Jury

Het is niet de eerste keer dat de blondine als jurylid te zien is. In de show K3 zoekt K3 zocht ze met Karen en Kristel naar hun opvolgers. Dat was een unieke ervaring. Omwille van mijn persoonlijke K3-verhaal, maar ook omdat de zoektocht naar nieuw zangtalent me heel wat adrenaline gaf.” Toch ziet ze The Voice Kids als iets heel anders. “Het wordt super, daar ben ik zeker van. Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een brede muzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach.”

De opnames voor de Belgische The Voice Kids gaan in maart van start. Wanneer de reeks op televisie wordt uitgezonden, is nog onbekend.

Lees ook: Josje: ‘Kritiek op mijn uiterlijk of kleding boeit me geen reet’

Bron: VTM, Telegraaf, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook