Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Programma ‘Vier handen op een buik’ laat opnieuw diepe indruk achter

Het programma ‘Vier handen op een buik’ maakt enorm veel los bij de kijkers. In het programma krijgen verschillende tienermoeders een bekende moeder aangewezen, die ze gedurende hun zwangerschap én de periode daarna zal steunen. Gisteren was te zien hoe de 17-jarige Brenda samen met haar 29-jarige vriend Bart ouders werden van de kleine Deliah, maar dat ging zeker niet zonder slag of stoot.

2. Fajah Lourens laat zien wat zij op een dag eet

Fajah Lourens lag onlangs onder vuur, toen ze liet weten ‘slechts’ 1350 calorieën per dag eet. Om misverstanden te voorkomen, laat ze daarom nu zien hoeveel dat werkelijk is.

3. Zo vond de politie de 13-jarige Ikram Ammari

Ikram Ammari uit Driebergen is woensdag gevonden nadat de recherche met haar in contact is gekomen. Gisteren zochten onder meer de ME, mariniers, speurhonden, politie te paard en een politiehelicopter naar de vermiste 13-jarige.

Laatste nieuws

Zie ook