Zo zag ’s werelds coolste oma Baddie Winkle er vroeger uit

Ze hield Miley Cyrus gezelschap tijdens de MTV Video Music Awards, behoort tot de vriendengroep van Nicole Richie en is...

Lees ook

Ze hield Miley Cyrus gezelschap tijdens de MTV Video Music Awards, behoort tot de vriendengroep van Nicole Richie en is de nieuwste muze van Urban Decay. De 88-jarige Baddie Winkle is geen gewone grootmoeder…

Bad granny

Scrol door haar Instagram-account met 2,7 miljoen volgers en je ziet het meteen: Baddie Winkle is the baddest granny in town. Ze hijst zichzelf in cut-out jurkjes, deinst niet weg voor naveltruitjes en kleedt zich van top tot teen in leer. Ja, ze mag zichzelf een echte stijlicoon noemen. Gierend staat ze op elke foto, volop genietend van het leven. Maar dat is niet altijd zo geweest.

Verdriet

Helen Van Winkle verloor haar man, met wie ze 35 jaar getrouwd was, tijdens een auto-ongeluk. Later overleed haar zoon op 46-jarige leeftijd na een korte strijd tegen kanker. “Ik heb jaren gevochten om over het overlijden van mijn man en zoon heen te komen. Ik heb een heel verdrietig leven gehad… Ik huilde dag en nacht, omdat ik het maar niet kon begrijpen”, vertelde ze in een interview. “Toen ben ik veranderd in Baddie Winkle. Het was een nieuw hoofdstuk in mijn leven.”

Toen haar kleindochter haar voor de spiegel betrapte in een hippe outfit en de foto online deelde, ging ze direct viral. Baddie Winkle was geboren.

Benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Kijk mee!

Toen:

Nu:

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook