GTST-ster verwikkeld in liefdesrel

Hugo Metsers (48) heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden, de GTST-ster is gevallen voor de charmes van de 26 jarige jongere...

Lees ook

Hugo Metsers (48) heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden, de GTST-ster is gevallen voor de charmes van de 26 jarige jongere July. Eén van de leerlingen van zijn acteerlessen.

Vonk

Twee jaar geleden raakte Hugo nog in opspraak toen hij op een feestje te intiem was geweest met een van zijn leerlingen. “Iedereen is er getuige van geweest dat hij zoende met een meisje van school. Wel met meisjes boven de achttien, maar die toch ook leerlingen op zijn opleiding waren”, vertelde een ooggetuige aan Weekend. Destijds ontkent Hugo die aantijgingen, maar nu zegt hij dat bij July inderdaad de vonk op school is overgesprongen. “Ze is 4 juli afgestudeerd en kort erna is het wat geworden”, zegt de acteur in Shownieuws.

Weinig verschil

Metsers merkt merkt weinig van het leeftijdsverschil tussen hem en zijn 22-jarige vriendin. “We zijn nu een half jaar samen en je zou denken dat je tegen dingen aanloopt, maar dat is niet zo. Misschien heeft zij een oude ziel en ik een jongere.”

“Het enige dat ik lastig vond was het aan mijn dochter te vertellen. Die wou aan het begin eventjes de tijd ervoor hebben maar later was er niks aan de hand”, aldus de acteur. Metsers heeft drie kinderen met zijn twee ex-vrouwen.

Lees ook: Zó ziet de jonge Rikki uit GTST er nu uit

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook