Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ex klaagt Afrojack aan voor 25 miljoen

Ai! Afrojack’s ex Lauren heeft de dj voor de rechtbank gesleept. Ze eist het bedrag omdat ze naar eigen zeggen enorm onder druk is gezet in hun relatie. Ze zou zelfs haar baan hebben opgezegd omdat Afrojack van haar eiste dat ze altijd bij hem was. Wilde ze dat niet? Dat stalkte hij haar met telefoontjes en dreigde een keer zelfmoord te plegen als ze niet met hem mee zou gaan, beweert ze. Afrojack heeft zelf niet gereageerd, noch bevestigd dat ze ooit een relatie hebben gehad.

Babywens Thomas klap in gezicht voor Myrthe

Thomas Berge is nog geen half jaar samen met zijn vriendin Cassidy Roeks, maar ze zouden nu al een babywens hebben. Voor Myrthe Mylius een klap in haar gezicht dat hij zo snel al een broertje of zusje voor hun zoontje Jack wil. “Hoe vertel ik dít aan onze zoon”, zegt ze in de nieuwe Story. “Het was voor mij een beetje shocking.”

Crimineel opgepakt dankzij Barbie

Dankzij de realityster is er een drugshandelaar tegen de lamp gelopen. In haar serie Enkeltje Torremolinos, die vorig jaar werd uitgezonden, is te zien hoe ze met haar man Michael een feestcafé opent in Spanje. Een politieman herkende de veroordeelde man op beelden van het programma.

Laatste nieuws

Zie ook