De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Kendall Jenner en Bella Hadid belaagd’

In New York is er afgelopen nacht een vrouw aangehouden, omdat ze Kendall Jenner en vriendin slash collega Bella Hadid bestormde. De twee waren onderweg naar Bella’s zus Gigi, toen de vrouw op de twee afstormde. De modellen zijn inmiddels al wat gewend en liepen dan ook kalm door. De bewakers van de twee wisten de vrouw te pakken te krijgen en belden direct de politie. De vrouw werd in de boeien geslagen en meegenomen, maar is inmiddels alweer vrijgelaten. Volgens het AD zou de vrouw, die een Palestijnse vlag met zich meedroeg, mogelijk een boodschap aan Bella willen overbrengen.

Kanye vraagt Jay Z en Beyoncé om vergiffenis

Na een heftige periode waarin zijn vrouw bruut werd overvallen en hij zelf een mental breakdown kreeg, is Kanye weer hard aan het werk om zijn leven weer op de rit te krijgen. De rapper is dan ook gelijk begonnen aan het herstellen van de relatie tussen hem en zijn old buddy Jay Z en diens vrouw Beyoncé. Volgens Hollywood Life heeft Kanye hen opgebeld en om vergiffenis gevraagd. Kanye en Kim zouden na het emotionele telefoongesprek de twee gelijk hebben opgezocht in Los Angeles. Volgens een bron zou het inmiddels allemaal weer koek en ei zijn tussen de rappers.

Kylie Jenner verkiest Bella Hadid boven Selena Gomez

De beauty lover zou zich in de ‘ruzie’ tussen Bella en Selena hebben gemengd, door aan Bella’s kant te gaan staan. Volgens een bron zou Kylie namelijk niets liever willen dan dat Bella en Abel, de echte naam van The Weeknd, weer bij elkaar komen en zou ze dit niet bepaald onder stoelen of banken steken. “Selena zou zich zorgen moeten maken, want Bella heeft veel vriendinnen die de twee weer graag samen zouden willen zien. Kylie wil dubbel daten met haar en Abel en steunt haar vriendin dan ook enorm”, aldus een bron aan Hollywood Life. Het moge duidelijk zijn; Kylie Jenner is hoe dan ook #TeamBella.

Bron: Hollywood Life, AD Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook