Chrissy Teigen post goudeerlijke foto van striae

Chrissy Teigen deelde gisteravond een goudeerlijke foto van haar dijen met haar 13 miljoen volgers op Twitter. Op de fot...

Lees ook

Chrissy Teigen deelde gisteravond een goudeerlijke foto van haar dijen met haar 13 miljoen volgers op Twitter. Op de foto waren haar striemen, als gevolg van haar zwangerschap, duidelijk zichtbaar. Maar zich schamen? Dat doet Chrissy absoluut niet.

‘Whatevs’

Chrissy windt er nooit doekjes om op social media en ze wordt vaak geprezen om haar eerlijkheid. Of het nu gaat over haar postnatale dipjes, of spraytan fails of haar ‘imperfecte huid’; ze aarzelt niet om haar frustraties te delen met haar miljoenen volgers.

‘Whatevs’, leest het bijschrift van de foto die ze postte. Toen één van haar volgers haar ervan beschuldigde dat ze de foto enkel en alleen postte voor aandacht, reageerde ze meteen. ‘Nee, ik post dit niet voor de aandacht. Ik vind de striemen zacht, niet lelijk. En ik ben wijn aan het drinken.’ Deze eerlijke post kunnen de meeste volgers en fans alleen maar heel erg waarderen én ze vinden het stiekem toch een geruststelling. Zo zie je maar weer: love your body, zoals-ie is!

Lees ook: Chrissy Teigen onthult waarheid achter post baby body’s van celebs

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook