Roxeanne Hazes en vriend laten samen nog een tatoeage zetten

Roxeanne Hazes is helemaal in love en iedereen mag het weten. Via Instagram deelt ze regelmatig een kiekje met...

Lees ook

Roxeanne Hazes is helemaal in love en iedereen mag het weten. Via Instagram deelt ze regelmatig een kiekje met haar nieuwe vriend, Erik Zwennes. Zo zagen we eerder al dat de twee een liefdestattoo lieten zetten in Barcelona. Toch is een niet genoeg, want de twee hebben samen gewoon nog een tattoo genomen!

Nog een tattoo

Roxeanne en Erik hebben allebei een foto van het resultaat gedeeld via Instagram. De twee hebben allebei een soort droomlandschap met een schommel op hun lichaam laten vereeuwigen. De brunette heeft het plaatje op haar arm laten zetten en schreef bij de foto: ”Zie ik je zo?” Eric ging voor zijn borst en antwoordde op het kiekje van de zangeres met de tekst: ”…ik zie je zo lief.”

E & R

Eerder ging het stel voor een subtielere tatoeage. Voor haar de E. van Erik op haar vinger en voor hem de R. van Roxeanne. “Ik heb teveel gelachen en gehuild, maar het was al met al een verdomd mooi jaar. Ik heb namelijk mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world! 2017 kan alleen nog maar mooier worden”, schreef Roxeanne toen bij het kiekje.

Nieuwe liefde

Roxeanne en Nick van Delft hebben eind dit jaar, na ruim vijf jaar, een punt achter hun relatie gezet. De zangeres leerde Erik kennen bij Top Notch, het platenlabel waarbij Roxeanne is aangesloten.

Lees ook: André Hazes en beste vriend laten samen tatoeage zetten

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook