Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Turkse zanger beweert vader van Adele te zijn
Een zanger uit Turkije meent dat hij de biologische vader is van Adele. Volgens The Sun wil Mehmet Asar zijn bewering met een DNA-test bewijzen. Mehmet zegt dat hij de moeder van Adele in de zomer van 1987 leerde kennen in Bodrum, waar zij op vakantie was en hij werkte als taxi-chauffeur. Toen zou er iets moois opgebloeid zijn tussen de twee. Penny zou zelfs een maand langer in Turkije zijn gebleven om meer tijd met Mehmet door te brengen, maar na haar vertrek brak de afstand de relatie volgens de muzikant op.

Het kwartje zou bij de zanger zijn gevallen toen hij vorig jaar het optreden van Adele bij de Grammy’s zag. Daarna is hij naar eigen zeggen research gaan doen en stuitte op een foto van Penny, die hij nog herkende. “Ze was geen spat veranderd”, aldus Mehmet, die verdere aanwijzingen vond in het feit dat Adeles middel- en ringvinger, net als de zijne, verder dan gemiddeld met elkaar vergroeid zijn.

De officiële vader van Adele is Marc Evans, met wie de zangeres een slechte band heeft. Marc verliet het gezin toen Adele drie was. Als volwassene probeerde zij de relatie te herstellen. Maar nadat haar vader verhalen over haar aan roddelbladen had verkocht, verklaarde de zangeres tegenover Vogue dat als ze Marc ooit nog zou zien, ze hem in het gezicht zou spugen.

Bruno Mars treedt op tijdens Grammy’s
Bruno Mars treedt volgende maand op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. De 24K Magic-zanger is woensdag toegevoegd aan de lijst van artiesten die de prijzenregen opluisteren, maakte de organisatie bekend. Peter Gene Hernandez, beter bekend als Bruno Mars, staat op 12 februari voor de vijfde keer op het podium tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Hij voegt zich bij artiesten als Adele, John Legend en Metallica die ook optreden tijdens de awardshow. Er gaan geruchten dat ook Beyoncé optreedt tijdens de uitreiking van de prestigieuze muziekprijzen. De Grammy’s lijken dit jaar het strijdtoneel van Adele en Beyoncé te worden. Ze nemen het in meerdere categorieën tegen elkaar op. Beyoncé heeft de meeste nominaties, negen stuks, Adele sleepte vijf nominaties in de wacht.

‘Scarlett Johansson gaat scheiden’
Insiders vertellen People dat het huwelijk van de actrice en Romain Dauriac na twee jaar is gestrand. “Ze zijn al sinds de zomer uit elkaar”, beweert de bron. Scarlett en Romain, die samen een tweejarige dochter hebben, trouwden in oktober 2014 in het diepste geheim. De bruiloft vond kort na de geboorte van Rose Dorothy plaats. Scarlett en Romain werden in december nog samen gefotografeerd. Toen waren ze bij de opening van hun Yummy Pop popcornwinkel in Parijs. Afgelopen zaterdag viel tijdens de Women’s March in Washington op dat de actrice haar trouwring niet meer droeg.

Laatste nieuws

Zie ook