Nooo! Apple verwijdert deze belangrijke iPhone tool

Hoewel Apple elke keer weer de mooiste iPhone-modellen op de markt brengt, is het prijskaartje van de gadgets toch altij...

Lees ook

Hoewel Apple elke keer weer de mooiste iPhone-modellen op de markt brengt, is het prijskaartje van de gadgets toch altijd weer iets waar je een lichte paniekaanval van krijgt. Niet zo gek dus dat je liever het vorige model van iemand anders overkoopt. Toch moet je daar nu volgens MacRumors goed mee uitkijken.

Gestolen

Volgens de website zou het Amerikaanse elektronicabedrijf namelijk de Activation Lock van de iCloud website af hebben gehaald. Met deze tool is het mogelijk om, door het serienummer van de iPhone of iPad in te voeren, te checken of de tool is uitgezet. Mocht het apparaat namelijk vergrendeld zijn, dan bestaat de kans dat het apparaat gestolen is. En dat wil je natuurlijk niet hebben.

Waarschuwing

De site ligt er nu dus uit, waardoor het niet mogelijk is om te checken of het toestel wat je wil kopen wellicht gestolen is. Voor iedereen die op dit moment het internet aan het afstruinen is voor een nieuwe telefoon; een gewaarschuwd mens telt voor twee. Enne, voor diegene die al in het bezit is van een iPhone; zorg ervoor dat je ten alle tijde je Zoek mijn iPhone-optie aan hebt staan.

Lees ook: Viral: Man bedenkt geniale hack voor iPhone oordopjes

Bron: Elite Daily Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook