Vrouw steekt zaakje van vreemdgaande vriend in brand en filmt alles

Wat doe je als je erachter komt dat je vriend is vreemdgegaan? Nou, deze vrouw had het al helemaal uitgedacht... Ze was...

Lees ook

Wat doe je als je erachter komt dat je vriend is vreemdgegaan? Nou, deze vrouw had het al helemaal uitgedacht… Ze was zo boos dat ze besloot om haar bizarre wraakplan uit te voeren. En misschien nog erger: alles te filmen!

Wraak

Op de video is te zien hoe de onbekende vrouw voorzichtig richting haar slapende partner sluipt. Ze schuift het dekbed van hem af en sprenkelt een beetje nagellakremover over zijn onderbroek, ter hoogte van zijn kruis. Je kunt het waarschijnlijk al raden: kort daarna houdt ze er een lange aansteker bij en gelijk laaien de vlammen rond zijn geslachtsdeel op.

Binnen één seconden schrikt de man wakker en natuurlijk heeft hij gelijk door dat het foute boel is. “Jij bedriegt me met mijn collega! Denk je nou echt dat ik daar niet achter zou komen?”, schreeuwt de woedende vrouw vervolgens.

Viral

De heftige beelden besloot ze te delen met de hele wereld en deze gingen binnen de kortste keren viral. Je ziet ze hieronder:

Lees ook: Carnavalsoutfit verklapt hoe snel jouw lover vreemdgaat

Bron: Show, Beeld: Kijk, Istock

Laatste nieuws

Zie ook