Dalo uit ‘Vier handen op een buik’ reageert op alle commotie

Kijkers thuis raakten maar niet uitgesproken over de laatste aflevering van ‘Vier handen op een buik’. De...

Lees ook

Kijkers thuis raakten maar niet uitgesproken over de laatste aflevering van ‘Vier handen op een buik’. De 17-jarige Quintana bevalt van een zoon, Jayvano, maar de tiener weet niet wie de vader is. Quintana is vanaf haar 13e samen met Dalo. Maar tijdens een break in hun relatie sliep ze zowel met Dalo als met een andere vriend en raakte ze zwanger. De vreugde in het kersverse gezin wordt dan ook verstoord als haar vriend Dalo uit een DNA-test niet de biologische vader blijkt van de kleine spruit. Toch komt het uiteindelijk weer goed tussen Quintana en Dalo, ook al wonen ze voorlopig gescheiden. Nu reageert Dalo zelf op alle commotie.

DNA-test

“De afgelopen maanden zijn soms moeilijk geweest, maar sinds de uitzending gisteravond worden we overspoeld met positieve reacties”, aldus Dalo tegenover Editie NL. “Het was in ieder geval werelds om zo’n bevalling eens mee te maken”, zegt hij. “Het was bizar. Quintana en ik zaten samen voor de tv. Ik was bang dat ik voor schut zou worden gezet in de aflevering, maar het is toch wel een positief verhaal geworden. Na de uitzending stroomden de berichten binnen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd al helemaal, ik had absurd veel meldingen op Facebook”, zo vertelt hij aan Linda Nieuws.

Vaderrol

En ook al hij niet zijn biologische zoon, Dalo geniet van het opgroeien van Jayvano. “Ik vind het geen enkel probleem om de vaderrol op me te nemen. Het is prachtig om zoiets mee te maken.” Ook tussen hem en Quintana gaat het goed. “Ik kan niet stoppen met houden van iemand die ik al m’n halve leven ken en met wie ik al jaren samen ben. Dat is nu zo en zal in de toekomst ook niet veranderen.” Wel hoopt hij ooit op zijn eigen kindje met zijn grote liefde. “Dat willen we allebei”, zegt hij. “Maar wanneer? Dat kan snel zijn, dat kan ook nog even duren.” Aflevering gemist? Je ziet ‘m hierboven.

Bron: Editie NL

Laatste nieuws

Zie ook