Vermiste Belgische moeder levend en wel teruggevonden

Het Oost-Vlaamse Geraardsbergen werd afgelopen week opgeschrikt door de verdwijning van de 39-jarige Madalena Gutierrez...

Lees ook

Het Oost-Vlaamse Geraardsbergen werd afgelopen week opgeschrikt door de verdwijning van de 39-jarige Madalena Gutierrez Jove. Ze verdween woensdag nadat ze haar zoon had afgezet op school, maar werd zondag – volledig uitgedroogd – teruggevonden in haar auto in de deelgemeente Onkerzele.

Geëmotioneerd

Drie dagen lang reed ze doelloos rond in haar auto, tot ze in Wallonië werd opgevangen door de politie. Jove kreeg van hen ook psychologische bijstand. Waarom ze woensdag niet naar huis terugkeerde, is niet bekend. Uit onderzoek van de speurders bleek wel dat de vrouw de laatste tijd geëmotioneerd was. Maar dat was blijkbaar een jaarlijks terugkerend fenomeen. Enkele jaren geleden verloor ze haar drie maanden oude zoontje. Doordat Madalena Gutierrez Jove onlangs ook haar baan verloor, kreeg ze nog een extra klap te verwerken. Haar echtgenoot C., die politieagent is in Brussel, ging er zijn echtgenote ophalen. Het koppel keerde gisterenavond terug naar hun woning in Onkerzele. Wat er in het hoofd van de vrouw speelde, is niet meteen duidelijk.

Lees ook: Man vindt hartverscheurend briefje in tweedehands auto

Bron: HLN, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook