Fans spotten iets opmerkelijks bij babybuik Beyoncé

Het was het hoogtepunt van de Grammy's 2017: Beyoncé die zwanger van een tweeling een spectaculair optreden gaf. Maar g...

Lees ook

Het was het hoogtepunt van de Grammy’s 2017:
Beyoncé die zwanger van een tweeling een spectaculair optreden gaf. Maar grote kans dat dit jou niet was opgevallen aan haar buik…

Babybump

Beyoncé bewees vannacht weer eens dat ze echt Queen Bey is. In een gouden outfit, waarin haar groeiende babybump goed te bewonderen was, betrad ze het podium om Lemonade’s Love Drought en Sandcastles ten gehore te brengen. Inclusief danspasjes en een kantelende stoel. Al snel ging het veelbesproken optreden heel internet over.

Ik zie, ik zie…

Oplettende fans zagen echter iets opmerkelijks aan haar buik. Toen ze zingend op een gekantelde stoel zat, bewoog haar bump mee. Volgens fans zeker weten de ongeboren tweeling die bewoog in haar buik.

Niet iedereen is overtuigd van de ietwat vage beelden. Sommigen denken dat het maar zo lijkt door de ruis in het beeld, anderen beweren dat het haar ademhaling is. Wat denk jij, danste de tweeling in haar buik mee, of lijkt het maar zo?

Inmiddels is ook het geslacht van de tweeling bekend. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Zo verstopte Beyoncé al die tijd haar babybuik

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook