Sexy ex-gevangene Jeremy Meeks maakt debuut tijdens fashion week

Knappe crimineel Jeremy Meeks domineerde in 2014 de koppen van het showbizznieuws dankzij zijn knappe looks. Even een re...

Lees ook

Knappe crimineel Jeremy Meeks domineerde in 2014 de koppen van het showbizznieuws dankzij zijn knappe looks. Even een reminder: De meeste mensen staan er niet op hun voordeligst op een mugshot als ze door de politie worden meegenomen. Dat was echter niet het geval bij Jeremy Meeks. Toen zijn mugshot in 2014 op de Facebookpagina van de politie verscheen, ging deze viral. Zijn roem leverde hem een modellencontract op toen hij de gevangenis mocht verlaten.

Model

De 32-jarige tekende vlak na zijn vrijlating tekende hij een contract bij White Cross Management, wat zijn carrière een heuse kickstart heeft gegegeven. Meeks maakte dit jaar tijdens New York Fashion Week zijn catwalkdebuut tijdens de star studded show van Philipp Plein. Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder!

Enne, de appel valt blijkbaar niet ver van de boom. Jeremy’s zoontje heeft overduidelijk de looks van zijn vader. Kijk maar!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook