5x Tips voor single ladies op Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag en de meeste singles zouden deze zoetsappige Singles Awareness Day het liefst overslaa...

Lees ook

Het is vandaag Valentijnsdag en de meeste singles zouden deze zoetsappige Singles Awareness Day het liefst overslaan. Maar, 14 februari kan ook ontzettend leuk zijn als je géén grote liefde hebt. Trommel je single vriendinnen op of neem het heft in eigen handen om er een leuke dag van te maken.

What to do

1. Organiseer een single ladies dance party
Wat maakt je nou vrolijker dan dansen op een lekkere playlist? Trek al je single vriendinnen van de bank en organiseer een feestje om even helemaal uit je dak te gaan. En dan kan Queen B met Single Ladies en Who run the world natuurlijk niet ontbreken.

2. A proud te be single Netflix marathon
Netflix is ieders beste vriend, maar vooral voor de singles onder ons. Vier girl power met de documentaire Women Aren’’t Funny, een film die juist het tegendeel bewijst. Yes! Dat hebben we nodig.

3. Ga op een groepsreis
Plan een uitje met een aantal love couples en wat vrienden. Op deze manier kan je het samen vieren mét je gesettelde én single vriendinnen. Nodig ook wat single mannen uit en misschien ontstaan er zelfs wel nieuwe liefdes. Huur bijvoorbeeld ergens een vakantiehuisje of ga met z’n alle ergens eten.

4. Verwen jezelf
Als niemand het doet, dan moet je het zelf doen. Verwen jezelf, op welke manier dan ook! Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een dagje spa en laat je lekker masseren. Maar, met een heerlijke bak Ben & Jerry’s op de bank zul je Valentijnsdag ook zeker overleven.

5. Meng je in het romantische avondje van een vriendin
Misschien zal niet iedereen het waarderen, maar why not? Jouw vriendin neemt jou mee en haar vriend neemt een single vriend mee als date voor jou. Misschien een beetje awkward, maar met je beste vriendin er bij komt het vast helemaal goed en zal het een top avond worden. Lauren Conrad heeft haar vriend William op die manier ontmoet. Misschien pakt het voor jou wel net zo goed uit…

Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook