De creepy connectie tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars

Pretty Little Liars en Gossip Girl hebben veel overeenkomsten: de twee series gaan allebei over een groep knappe, jonge...

Lees ook

Pretty Little Liars en Gossip Girl hebben veel overeenkomsten: de twee series gaan allebei over een groep knappe, jonge mensen die veel liegen en worden geplaagd door een anonieme, vrij technische, stalker. Hoewel Pretty Little Liars en Gossip Girl op twee heel andere locaties en in heel andere periodes afspelen, blijkt er toch één creepy overlap te zijn.

Overlap

De series hebben hun eigen themesongs, maar op één punt overlapten ze elkaar. Waneer dan? Nog voor Pretty Little Liars ook maar werd uitgezonden. Tijdens de 10e aflevering – Hi, Society – van het eerste seizoen van Gossip Girl, danst de vriendengroep op een bepaald nummer tijdens een bal. Namelijk: ‘Secret’ van The Pierces. Gaat er al een belletje rinkelen? Kijk maar eens snel naar het bovenstaande fragment en de overlap van Gossip Girl en Pretty Little Liars wordt duidelijk.

Jazeker, dat is de themesong van Pretty Little Liars. Kondigde Gossip Girl hiermee de spannende nieuwe serie aan door een preview van de themesong te laten horen? Spooky, niet! Enne, zou de grote plot twist dan zijn Dan Humphrey dan óók Uber A is?! We shall see… XoXo -A.

Bron: Seventeen, Beeld: CW

Laatste nieuws

Zie ook