Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Ciara onthult in verwachting te zijn van een jongen’

De Amerikaanse zangeres maakte afgelopen oktober via Instagram bekend dat ze opnieuw in verwachting is. De R&B-zangeres kreeg eerder al een zoon van rapper Future, maar verbrak de verloving toen ze erachter kwam dat hij haar meerdere malen had bedrogen. Ciara stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje met rugbyer Russell Wilson, waar ze nu ook een kindje mee verwacht. Het geslacht hield het stel nog even binnen de familie, maar toen Ciara gisterenavond op de rode loper stond, gaf ze haar fans wel een heel bijzondere tip. “Blue is one of my favorite colors…”, schrijft ze bij een foto waarin ze gehuld is in een wit-blauw gestreepte kimono. Fans zijn er dan ook van overtuigd dat de zangeres een jongetje verwacht en de felicitaties stromen dan ook binnen.

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

Justin Bieber feestend gespot na ziekmelding bij de rechtbank

Het meisjesidool moest zich vorige week melden bij de rechtbank in verband met een juridische zaak over zijn monsterhit ‘Sorry’. Justin had hier blijkbaar niet zo heel veel zin in en meldde zich af met de reden dat hij ziek was. Helaas voor hem is de paparazzi overal en werd hij diezelfde avond nog gespot, terwijl hij met vrienden aan het feesten was in de club. De advocaten van Casey Daniel – de man die Justin aanklaagde, omdat hij delen van één van Casey’s liedjes voor zijn track Sorry zonder toestemming zou hebben gebruikt – zijn dan ook niet blij met de Canadese zanger en vinden dan ook dat Justin te ver is gegaan en het niet serieus neemt. Dat kan nog weleens een lastig verhaal gaan worden…

Drake geeft 40.000 dollar uit in nachtclub in Londen

Ook de Canadese rapper kan er wat van als het op feesten aankomt. Net als zijn landgenoot Justin Bieber wordt hij vaak in dure clubs gespot en hij is behoorlijk gul met geld uitgeven. Drake was in Engeland voor zijn Boy Meets World-tour en gaf gelijk een feest in de Britse stad. In de Paper Nightclub gaf hij samen met zijn vrienden maar liefst 40.000 euro uit aan Dom Perignon-champagne en wodka. Enne, dat was het niet het enige. Hij gaf het aanwezige publiek ook nog eens een gratis optreden cadeau.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook