Man ontdekt op vreselijke manier dat zijn vrouw bijklust als prostituee

Toen Igor Alexeev rustig het journaal zat te kijken, wist hij niet wat hem overkwam. Het ging plots over een inval in ee...

Lees ook

Toen Igor Alexeev rustig het journaal zat te kijken, wist hij niet wat hem overkwam. Het ging plots over een inval in een bordeel en op het tv-scherm was te zien hoe de schaarsgeklede dames in de boeien werden geslagen. Een van heen leek toch verdacht veel op zijn eigen vrouw Maria…

Website

Igor kon het amper geloven en besloot snel even op de website van het bordeel te kijken om zeker te weten dat het om zijn vrouw ging. En ja hoor, daar vond hij al snel een foto van Maria én een lijstje van seksuele diensten die ze aanbood. Inclusief haar tarief: 234 per nacht.

Omgangsverbod

De man uit het Russische Oefa vroeg zo snel mogelijk een scheiding en een omgangsverbod aan, zodat de vrouw hun 6-jarige dochter niet meer kan zien. “Zij weet nog van niets en ik wil het zo houden”, vertelt Igor. “Ik denk dat ze emotionele schade zou oplopen mocht ze het ooit ontdekken. Ze moet kunnen opgroeien zonder de schande en de vernedering dat iedereen weet dat ze de dochter is van een prostituee.”

‘Gedwongen’

Maria – die acht jaar lang met Igor getrouwd was – wordt momenteel vervolgd. Aan de politie vertelde ze dat zij gedwongen was om als prostituee te werken omdat haar man niet in staat was een degelijk inkomen bijeen te krijgen voor het gezin.

Lees ook: Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan door Instagram-post

Bron: HLN, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook