Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit is de knappe zoon van Peter R. de Vries

Je vindt hem geweldig of juist niet; bij Peter R. de Vries is er eigenlijk geen middenweg. De misdaadverslaggever kennen we allemaal van programma’s als Peter R. over de grens en Internetpesters Aangepakt, maar wist je ook dat hij voetbalmakelaar is en samen met oud-voetballer Piet Keizer en zijn zoon Royce (27) het bureau PR Sportmanagement runt? Enne, nu we het toch over zijn zoon hebben… Dat is dus echt een hottie!

2. Ali B reageert op Do als nieuwe coach an The Voice

Gisteren leek het er even op dat Do de nieuwe coach van The Voice of Holland leek te zijn. Tijdens het RTL-programma Koffietijd liet de 33-jarige zangeres niks los, maar ontkende ze de geruchten ook niet. Toch is Ali B ervan overtuigd dat de persoon die Guus Meeuwis op gaat volgen niet Do is.

3. Fajah Lourens vindt opnieuw liefdesgeluk

Het was vorig jaar zeker geen makkelijk jaar voor Fajah Lourens. Haar relatie met dj Johnny500, oftewel Gijs Scheringa, liep op de klippen en tot groot verdriet verloor ze ook nog eens haar kleine neefje. Inmiddels lijkt de fitness-babe weer een stuk gelukkiger te zijn, want ze zou een nieuwe man aan de haak hebben geslagen.

Laatste nieuws

Zie ook