Bizar: Man claimt dat hond zijn vriendin neerschoot

Toen de politie midden in de nacht een aantal meldingen kreeg over een schietpartij in de Amerikaanse stad Jacksonville,...

Lees ook

Toen de politie midden in de nacht een aantal meldingen kreeg over een schietpartij in de Amerikaanse stad Jacksonville, trokken ze direct uit naar de locatie. Daar vonden ze Summer Miracle op de grond met een kogel in haar been. De vraag was al snel: wie is de dader? Ze keken dan ook gek op toen de vriend van de vrouw, Brian Murphy, claimde dat hun hond de dader was.

Verklaring

Het jonge koppel heeft al jaren een hond, genaamd Diesel. De vrolijke viervoeter mag van de twee gewoon zijn eigen gang gaan: zo loopt hij vrij rond door het huis, ook als zij baasjes slapen. Daar zou het volgens Brian dit keer mis zijn gegaan. Volgens de man is Diesel namelijk op hun nachtkastje gesprongen (waar hun geweer lag) en zou hij de trekker hebben overgehaald, waarna deze per ongeluk in het been van Summer belandde.

Luide knal

“Ik zag nog net een flits en ik hoorde een luide knal, toen ik de slaapkamer binnenging en besefte dat mijn vriendin geraakt was”, vertelt de man. Daarna zou hij direct een handdoek om de wond hebben gebonden en de hulpdiensten hebben gebeld. Summer heeft zelf geen idee hoe alles heeft kunnen gebeuren. “Ik sliep toen ik ineens een stekende pijn voelde”, aldus de vrouw.

Niet aangehouden

Naar verluidt zal ze geen blijvende verwondingen overhouden aan het voorval. Daarnaast laten lokale media weten dat de man niet is aangehouden.

Lees ook: Acht jaar na familiemoord spreekt overlevende dochter

Bron: Mirror, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook