Viral: Zwangere vrouw bestelt vitamines bij Bol.com, ontvangt heel iets anders

De zwangere Tineke bestelde vitamines bij Bol.com, maar kreeg de verrassing van haar leven toen haar pakketje bezorgd we...

De zwangere Tineke bestelde vitamines bij Bol.com, maar kreeg de verrassing van haar leven toen haar pakketje bezorgd werd.

Vitamine D

“Bestel je met 6 maanden zwangerschap Floradix voor extra energie, krijg je dit. Lieve inpakkers bij bol.com, ik heb er echt de energie niet voor”, schrijft Tineke met een knipoog op de Facebook-pagina van de webwinkel. In plaats van Floradix ontving de mommy to be een knalroze dildo.

De reactie van Bol.com is trouwens minstens zo leuk. “Dat lijkt niet op vitamine B of C, maar eerder op vitamine D, Tineke”, schrijven ze onder de foto. Uiteraard gevolgd door: “Stuur je ons je bestelnummer in een privébericht, dan gaan we het snel voor je oplossen.”

Dag kinky avondje

Het bericht is al ruim vijfduizend keer geliked en de grappige reacties blijven binnenstromen. “Is dit niet een moderne manier om aan de familie het geslacht van de baby bekend te maken? Ach wat schattig, een roze vibrator. Ze krijgen een meisje. Dat gedoe met een taart begon mij ook al te vervelen”, “Mijn medeleven gaat in deze ook uit naar de ontvanger van het potje vitamines……#dagkinkyavondje” en “Bewaren voor het einde van je zwangerschap! Misschien wekt het de bevalling op!”, zijn slechts een greep uit de honderden comments.

Beeld: iStock

Laatste nieuws