Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Nieuw onderzoek over schadelijkheid zonnebank
Vind jij het heerlijk om in de koude wintermaanden een zonnebankje te pakken? Volgende keer denk je wellicht twee keer na voordat je de warmte opzoekt. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek zijn namelijk schokkende resultaten gekomen, schrijft Welingelichte Kringen.

2. Temptation Islands Parastoo: ‘Ik ben m’n zelfcontrole helemaal verloren’
In Temptation Island lijkt de verleidster Parastoo op een katje die je niet moet aanpakken zonder handschoenen, maar het blijkt nu dat de pittige tante eigenlijk worstelt met een depressie. “Ik slik nu antidepressiva en angstremmers. Én slaappillen. Zonder doe ik geen oog dicht”, vertelt ze in Dag Allemaal.

3. Update over ernstig zieke Nicolette Kluijver
Afgelopen week legde Nicolette Kluijver al haar werkzaamheden bij RTLper direct stil, omdat er een voorstadium van longkanker bij haar is geconstateerd. Collega en vriend Dennis Weening geeft een update over haar gezondheid.

Laatste nieuws

Zie ook