Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 maart 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilJe huis is toe aan een nieuwe...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 maart 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Je huis is toe aan een nieuwe look. Omdat je graag wilt dat het er allemaal gaat uitzien als een paleis, besluit je het deze week grondig aan te pakken. Vijftien verschillende Pinterest-borden moeten je gaan helpen knopen door te hakken. Ram, je weet dat die nieuwe designerkeuken en -badkamer geen optie zijn, hè?

STIER 21 april – 21 mei
Stop nou eens jezelf te martelen op Instagram! Nee, jij zult nooit zo’n lichaam hebben als Sylvie, je zult nooit zo evenwichtig door het leven gaan als Nicolette en je zult nooit zo’n knap kind krijgen als Yolanthe – maar dat Hoeft. Ook. Niet. Verwijder die app van je telefoon en focus je op je eigen leven.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je bent zo actief en vaak aan het trainen, dat je lijf nu begint te protesteren. Doe nou niet als een peuter die per se met een iPad wil spelen: stop met doordrammen en luister naar wat je lichaam je vertelt. Neem rust. Je verliest die keiharde buikspieren waar je zo veel moeite voor hebt gedaan echt niet binnen een paar dagen.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je wordt ietwat opgeslokt door een kantoorroddel. Als een soort detective schuifel je door de gangen, op zoek naar bewijsmateriaal. Als dit wáár is! En als jij dat kunt bevestigen! Je zou de held van
de dag zijn. Alles leuk en aardig, maar met gossip maak je weinig indruk tijdens je evaluatiegesprek. Doe je ook gewoon je werk nog?

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je hebt deze week een missie: je een hele middag oprecht vervelen. Want verveling is het nieuwe druk doen. Dus niet stiekem tóch wat gaan doen, nee: echt verveeld uit het raam staren omdat je je telefoon er niet bij mag pakken, de tv niet aan mag zetten en ook geen boek mag lezen. Saai, hè? Maar ongekend ontspannend…

MAAGD 24 augustus – 23 september
Of je nou een complete bom onder je relatie te leggen hebt of je gewoon iets van het hart moet: er bestaat niet zoiets als ‘het juiste moment om iets op te biechten’. Dus zet gewoon een kruisje in je agenda en vooruit met de geit, Maagd. Enige uitzondering: vreemdgaan biecht je niet op tussen de lakens, afgesproken?

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Deze week ontdek je ineens een band waar de rest van de wereld blijkbaar al jaren fan van is. Beter laat dan nooit. Zeg alleen niet hardop dat je Coldplay pas net hebt ontdekt: je vrienden zullen je heel hard uitlachen. Lekker zelfstandig op ontdekkingstocht op Spotify, en daarna doen of je ze ook al jaren kent.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Mest die make-uplade van je nou eens uit. En gooi die lichtblauwe oogschaduw die je al sinds je zestiende hebt weg. Tuurlijk, is de aanblik van al die mooie potjes in de prullenbak verdrietig, maar je kunt je daarna wel mooi op je favoriete beautyblogs storten en bedenken wat voor moois je nu allemaal gaat kopen.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Met behulp van iemand anders werk je in de avonduren slowly but steady aan een kneitergoed idee. Maar nu het moment waarop je moet beslissen er écht voor te gaan naderbij komt, begin je te twijfelen. Waarom zou je vastigheid inwisselen voor onzekerheid? Nou, omdat je wellicht erg gelukkig wordt van je hart volgen?

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je snapt het niet: waarom wil iedereen ineens yogajuf worden? Als de zoveelste bekende vertelt naar India te vertrekken voor een cursus, overweeg je even ook een stretchbroek aan te trekken en mee te gaan. Maar dan realiseer je je dat je ook gewoon de hypotheek of huur moet betalen, en dat zen zijn vermoedelijk wat wordt overschat.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Uit eten gaan, Netflix kijken, samen koken, filmpje pakken: het kan je deze week gestolen worden. Jouw idee van een topavond is er eentje waarbij jullie horizontaal de dekens opzij trappen omdat het daaronder inmiddels véél te warm is geworden. Sex is on your mind, elke dag, elke minuut. Leef je uit!

VISSEN 20 februari – 20 maart
Mensen kunnen nog zo hard roepen dat de dagen in elk geval weer wat langer worden – zolang jij nog niet in een lentejas naar buiten kunt, is het wat jou betreft winter, en winter is maar één ding:
stom. Houd deze week de gordijnen maar zoveel mogelijk dicht. En warme chocolademelk doet ook wonderen. Mét slagroom.

Laatste nieuws

Zie ook