Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Patty Brard verbreekt vriendschap met Patricia Paay

De Shownieuws-presentatrice vertelt aan weekblad Story dat ze helemaal klaar is met haar voormalige vriendin. Zo vindt ze dat Patricia zich eens moet gedragen als een vrouw van haar leeftijd. “Ik distantieer me van haar levenswijze. Ik heb geen zin in viezigheid en leid een normaal leven”, zegt ze. “Patricia is al lange tijd vreemd bezig en het is niet voor niets dat ik niet op haar huwelijk was.”

Sylvie Meis feest erop los met Ellie Goulding

De Nederlandse presentatrice was gisteravond aanwezig op een gala in het Londen. Het feest was ter ere van een nieuwe schoenenlijn die aan Ellie Goulding werd opgedragen. Sylvie kon het dan ook niet laten om even een foto met de bekende zangeres te maken en aan de beelden op haar Instagram te zien had de Wedden Dat Ik Het Kan-presentatrice dan ook de avond van haar leven.

Bobbi Eden met angstzweet in de tandartsstoel

Niet alleen kinderen zijn soms bang voor de tandarts, ook volwassen kunnen er wat van. De realityster gaat in haar nieuwe vlog naar de tandarts. De blondine had twee gaatjes. “Dat was eigenlijk al tijdens mijn zwangerschap, maar jij weet dat ik super bang ben voor de tandarts”, zegt ze tegen haar hubby. Bobbi zat dan ook met angstzweet op de tandartsstoel. “De pijn was gewoon niet meer te trekken. Het leek wel of ik op een gegeven moment een beroerte had gehad, want er moest nog even wat verdoving bij.”

Bron: Telegraaf, Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook