Temptation Island-deelnemer Niels ‘zingt’ over zijn spannende avontuurtjes

De dagen kunnen niet snel genoeg gaan, maar gelukkig is het morgen alweer Temptation Thursday. Het belooft opnieuw...

Lees ook

De dagen kunnen niet snel genoeg gaan, maar gelukkig is het morgen alweer Temptation Thursday. Het belooft opnieuw een spannende aflevering te worden, want de stelletjes zijn inmiddels al een paar dagen van elkaar verwijderd. Lukt het de vrijgezellen om de mannen en vrouwen te verleiden? Niels krijgt het in ieder geval erg moeilijk.

Verleiding

Eerder ontdekten we al dat er waarschijnlijk wat relaties zijn gesneuveld tijdens de tweeweekse ‘vakantie’ in Thailand, maar tot nu waren er nog niet echt spannende dingen gebeurd. Toch lijkt daar in de aflevering van morgen verandering in te komen, want Niels lijkt het toch wel erg warm te krijgen van verleidster Parastoo. Aangezien de deelnemers altijd en overal gefilmd worden, is er ook een grote kans dat zijn vriendin Rosanna dit te zijn gaat krijgen.

Viral

Genoeg reden voor Kameraki Black om er een hilarische video van te maken. De video gaat inmidels enorm viral en iedereen is dan ook benieuwd naar het zogenaamde nummer van Niels. Op de beat van Shape of You van Ed Sheeran ‘zingt’ de Nederlandse Niels dat hij onder andere hoopt dat hij zijn vriendin de beelden niet te zien krijgt en wat Parastoo allemaal met hem doet.

Heb je de aflevering toevallig al gezien of ben je gewoon heel erg benieuwd? Bekijk hieronder dan de video.

Lees ook: Temptation Islands Parastoo: ‘Ik ben m’n zelfcontrole helemaal verloren’

Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook