De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner gespot in Amsterdam

Het 21-jarige topmodel heeft het afgelopen weekend samen met BFF Hailey Baldwin een bezoekje aan onze hoofdstad gebracht. De twee modellen werden door de Britse paparazzi door de straten van Amsterdam gespot, ondanks het feit dat de meiden hun bezoek zo onopvallend mogelijk probeerde te doen. Kendall en Hailey droegen dan ook ruime joggingspakken, een pet en hadden allebei geen make-up op. Eén ding kon in ieder geval niet ontbreken tijdens hun trip naar Amsterdam; de meiden werden namelijk ook nog even bij een coffeeshop gezien. Volgens de Britse media waren de twee vriendinnen in Amsterdam beland, om zich even op te laden voor Paris Fashion Week.

Het verborgen talent van Kendall Jenner

Dat Kendall bloedmooi is en één van de meest gevraagde modellen van dit moment is, dat moge duidelijk zijn. Toch laat het model in de The Late Late Show van James Corden zien dat ze ook nog over andere talenten beschikt. Je zou het misschien niet verwachten, maar Kendall is een ster in het nadoen van vogelgeluiden. Tsja, je hebt het of je hebt het niet….

Kim Kardashian traint zich suf met personal trainer

Als je dacht dat Kim Kardashian niets hoeft te doen voor dat lichaam, dan heb je het goed mis. De realityster is net zoals haar zussen erg vaak in de gym te vinden en dat ziet er dan allesbehalve glamorous uit. Kim traint zich helemaal suf met haar personal trainer en laat via Snapchat zien niet lukraak maar wat oefeningen te doen. Dat lichaam komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien en ze moet er dan ook hard voor werken. Work that booty Kim!

Bron & Beeld: Hollywood Life, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook