Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deze 3 BN’ers zien we in Adam zkt. Eva Vips
Het spraakmakende programma Adam zkt. Eva krijgt binnenkort een nieuw seizoen. En niet zomaar één, want deze keer stellen Bekende Nederlanders zich op als kandidaat voor het datingprogramma waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland. Zojuist zijn de eerste drie deelnemers bekend gemaakt in RTL Boulevard.

2. Man ‘overleeft’ dag in IKEA op hilarische wijze
Het mee moeten naar IKEA is voor bijna iedere man iets waar ze maar al te graag aan zich voorbij laten gaan. Vrouwen die zich uren kunnen vermaken op de badkamerafdeling en dan ook nog eens alle bedden willen bekijken, gaat voor veel mannen echt te ver. Toch besluit deze man er het beste van te maken en wel op deze hilarische manier.

3. Luister jij naar Beyoncé’s muziek? Dat zegt dit over je
Staan jouw afspeellijsten op Spotify vol met nummers van Beyoncé en luister je haar hits het liefst de hele dag? Dan hebben onderzoekers geen goed nieuws voor je, al vinden wij de onderzoeksmethode en uitkomsten nogal questionable.

Laatste nieuws

Zie ook