Roxeanne Hazes gaat trouwen

Daar komt de bruid! Roxeanne Hazes, de dochter van volkszanger André Hazes, is vandaag ten huwelijk gevraagd door haar l...

Lees ook

Daar komt de bruid! Roxeanne Hazes, de dochter van volkszanger André Hazes, is vandaag ten huwelijk gevraagd door haar lief Erik Zwennes.

I do!

“Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende JAAA!”, dat laat de 24-jarige weten bij een zoete foto die ze postte op Instagram. Ook Erik, is over the moon. “Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet… dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch? (…en ze zei gewoon nog “JA!” ook”, leest het bijschrift van een GIF-je waarop ze flink pronkt met haar ring.

#Feyoncé

De zangeres en haar Erik zijn nog niet lang samen. Eind vorig jaar kwam naar buiten dat ze een relatie hebben, nadat Roxeanne ruim vijf jaar samen was met Nick van Delft. De vastgoedmakelaar liet afgelopen zomer nog het geboortejaar van Rox op zijn lijf vereeuwigen.

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes hadden het jaar ook al goed ingeluid, namelijk met een liefdestattoo. Die zie je HIER.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook