Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Chris Brown ontkent drugsverslaving

De zanger zou volgens verschillende media kampen met een hevige drugsverslaving, maar volgens Chris zelf is hier niks van waar. “Ik word gek van al die onzin zodra ik iets te melden heb. Als ik een tour, feest, album of iets anders wil promoten, komen er steeds weer van die verhalen naar buiten”, vertelt hij in een video op Instagram. Het zijn vooral de verhalen van zijn omgeving die de geruchten de wereld in hebben geholpen. Zo zouden zijn medewerkers beweren dat de zanger denkt dat het gebruiken van drugs zijn andere problemen helpt oplossen en zou Chris niet goed weten om met die problemen om te gaan. Hij zou anderen de schuld geven in plaats van zichzelf. Toch zou hier volgens de 27-jarige zanger niks van waar zijn en focust hij zich naar eigen zeggen alleen maar op zijn muziek. “Dat is alles wat ik nodig heb”.

Ed Sheeran koos nummer voor album na goedkeuring Jay Z

Gisteren kwam na twee jaar eindelijk het langverwachte album Devide van Ed Sheeran uit en de reacties zijn tot dusver alleen maar positief. De zanger vertelt in een interview dat hij vooraf het album nog niet helemaal zeker was over bepaalde nummers, totdat hij Jay Z tegen het lijf liep. “Ik speelde een nummer en hij zei: ‘Dat is het beste wat ik van je ken’. Dus ik dacht: Als hij het goed vindt, moet ik het voor het album gebruiken”. Het nummer kreeg uiteindelijk een plekje op zijn album, maar alleen de tevredenheid van één van de grootste rappers is niet genoeg. “Ik ben benieuwd wat mensen ervan vinden, welke nummers ze het beste vinden”.

Zara Larsson wil niet meedoen aan het Eurovisiesongfestival

Hoewel Zweden de afgelopen tijd razend populair is tijdens het Eurovisiesongfestival, is de 19-jarige zangeres niet van plan ooit mee te doen. “Ik ben bang om te verliezen. Ik wil niet meedoen en dan verliezen. Wat als je de finale niet haalt. Ik vind het leuk om te kijken, maar het is niet mijn ding”, vertelde ze gisterenavond in de uitzending van RTL Late Night. Wel was ze erg te spreken over de Nederlandse inzending O’G3NE, die voor het eerst hun nummer Lights And Shadows ten gehore brachten. “Dat klonk erg goed. Ongelooflijk dat jullie zo goed samen kunnen zingen. Jullie hebben mijn steun”, aldus een enthousiaste Zara.

Bron: RTL Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws

Zie ook