Koppel ontdekt hilarisch beeld op echo

Voor een zwangere vrouw en haar partner is een echo van hun kleine spruit altijd één van de mooiste momenten van de zwan...

Lees ook

Voor een zwangere vrouw en haar partner is een echo van hun kleine spruit altijd één van de mooiste momenten van de zwangerschap. Maar toen Makelle en haar man Jared Ahlin bij 22 weken naar het ziekenhuis gingen, kregen ze wel iets heel bijzonders te zien.

Duivelshoorns

Het koppel keek met spanning naar het scherm waarop hun baby te zien was, totdat Jared iets opmerkte. Hij vroeg de verloskundige direct terug te spoelen naar het hilarische moment. “We wisten niet wat we zagen en konden niet ophouden met lachen”, vertelt Makelle. Op het scherm was hun kindje te zien die als een echte rockster het gebaar van de duivelshoorns maakte.

Rockfan

Makelle kon het dan ook niet laten om het beeld mee naar huis te nemen en op Facebook te posten. “Het is officieel: onze kinderen zijn de coolste van allemaal, zelfs nog voor ze geboren zijn. Ik had het kunnen weten als ik naar hun vader kijk”, schreef ze verder. Toch bleek ook Makelle in haar jeugd een enorme rockfan te zijn, dus de appel valt niet heel ver van de boom. “Hij schopte voor de eerste keer toen ik aan het luisteren was naar Edward Sharpe and the Magnetic Zeros op Spotify”.

Makelle en Jared hopen dan ook dat hun kleintje een echte rocker wordt. “We komen allebei uit een klein dorpje en groeiden op op de boerderij. Het zou erg bijzonder zijn mochten we een echte metalhead in onze familie mogen verwelkomen”.

Lees ook: Moeder schrikt zich een hoedje na echo

Bron: HLN.be Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook