Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Vriendin Ben Saunders bijna uitgerekend

Het duurt niet lang meer voor Ben en zijn vriendin Janita. Het stel maakte afgelopen september via Instagram bekend samen hun eerste kindje te verwachten. De bekendmaking deden ze met een originele foto, waarbij Janita boven de wc hangt en Ben haar haren met één hand naar achteren houdt en in de andere hand de echo’s laat zien. De zanger postte gisteren een foto, waarbij hij laat weten dat het moment bijna daar is. “Ik kan niet wachten totdat je hier bent mijn zoon. Ik, je sexy moeder en je grote zussen zijn helemaal klaar voor jou”.

Temptation Island-Niels vermijdt verleidster Parastoo

Afgelopen donderdag was het weer Temptation Thursday. In alweer de vijfde aflevering was te zien hoe de Nederlandse Niels flink de mist in ging met verleidster Parastoo. Het ziet ernaar uit dat Niels daar de volgende dag een beetje spijt van heeft gekregen, dus besluit hij samen met wat anderen een bunker om haar heen te bouwen. Zo kan hij in ieder geval niet in de verleiding komen… Bekijk de video *HIER*.

Nicki Minaj met blote borst naar Paris Fashion Week

De Amerikaanse rapper trok veel bekijks met haar nietsverhullende outfit tijdens de modeshow van de Colombiaanse modeontwerper Haider Ackermann. Nicki kwam in een zwarte top, maar koos ervoor om één borst slechts te bedekken met een sticker. De rapper voelde zich vrij zelfverzekerd en postte op Instagram dan ook meerdere kiekjes van haar pikante outfit.

Bron: RTL Beeld: Instagram, RTL

Laatste nieuws

Zie ook