Dochter van Olivia Newton-John klapt uit de school over plastische chirurgie

De 67-jarige actrice Olivia Newton-John ken je waarschijnlijk van haar rol als Sandy in Grease. Haar dochter Chloe...

Lees ook

De 67-jarige actrice Olivia Newton-John ken je waarschijnlijk van haar rol als Sandy in Grease. Haar dochter Chloe Lattanzi wilde het succes van haar moeder evenaren en probeerde een tijdje aan de weg te timmeren als model en zangeres. Helaas voor Chloe leverde dat weinig succes op, maar dat betekent niet dat ze gestopt is met zichzelf in de schijnwerpers te zetten.

Plastische chirurgie

De inmiddels 30-jarige Chloe laat zich graag zien op social media en post dan ook regelmatig wat pikante kiekjes van zichzelf. De dochter van de Grease-actrice krijgt niet alleen maar lovende reacties. Veel mensen reageren dat ze te mager is, te grote siliconen borsten heeft en dat ze haar lippen te vol heeft laten opspuiten. Hoewel de foto’s er niet om liegen, bleef Chloe toch standvastig ontkennen dat ze plastische chirurgie heeft gehad en ze vindt zichzelf allesbehalve ’te’ mager. De blondine worstelde jarenlang met anorexia, maar vertelde vorig jaar weer helemaal de oude te zijn. “Ik ben gezond en heb weer wat vet”, vertelde ze toen. Toch denken haar volgers er bij het zien van haar foto’s heel ander over. Ze vinden het vooral heel erg zonde, omdat Chloe voor alle plastische chirurgie een prachtige vrouw was.

De waarheid

Omdat er flink wordt gespeculeerd over haar nieuwe appearance klapt Chloe nu eindelijk uit de school. Aan Australia’s Woman’s Day vertelt ze dat ze op haar 18e haar eerste borstvergroting heeft gehad, maar dat het resultaat er niet mocht weten en haar lip fillers waren niet veel beter. “Het was een ramp”, aldus Lattanzi. “De lip fillers zagen er belachelijk uit en door de borstvergroting leek ik wel verminkt.” Ze legt vervolgens uit dat ze alle ingrepen zag als een beloning, nadat ze een drugs- en drankverslaving en eetstoornis overwon. De zangeres ging na de mislukt boob job opnieuw onder het mes en telde daar $10,000 voor neer. “Ik heb nu cup dubbel D. Ik hou van mijn lichaam en ik pronk graag met mijn borsten. Mijn moeder staat vierkant achter mijn keuzes, omdat ze wist hoe ongelukkig ik voorheen was. Mensen claimen overigens ook dat ik een rib heb laten verwijderen om er slanker uit te zien, maar daar is niets van waar. Ik draag een waist trainer en ik train om in shape te blijven.

Lees ook: Déze bizarre Grease theorie gaat viral

Bron: Radar Online, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook