Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Island-verleider Alex op de vuist met Herbert

De afleveringen van Temptation Island zijn uiteraard al een tijdje geleden opgenomen, maar de stelletjes – of wat daar ook van over is gebleven – en de verleiders kijken iedere week trouw met elkaar naar de uitzendingen. Ook worden ze vaak samen geboekt om op een feestje te verschijnen, maar daar lijkt niet altijd alles goed te gaan. Vorige week werd al bekend dat verleider Alex het aan de stok kreeg met een man uit België en hem twee gebroken ribben bezorgd zou hebben. Het blijkt zeker niet de eerste rel te zijn die hij heeft veroorzaakt.

Zo meldt TV Familie dat de spierbundel een tijdje geleden ook al met Herbert (de vriend van Jolien) op de vuist ging. “Op een bepaald moment zag ik hoe er een ruzie ontstond tussen Alex en Rosanna. Zij was hem aan het uitdagen en gaf hem op een bepaald moment een klap. Alex verweerde zich en gaf haar een duw, wat Herbert dan weer niet vond kunnen”, aldus een getuige. De situatie zou toen zo uit de hand zijn gelopen dat de twee met elkaar op de vuist gingen.

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Boerin Bertie haalt uit naar Peter Jan Rens

Boertin Bertie en JayJay Boske werden tijdens Expeditie Robinson de beste vrienden en een eigen programma leek dan ook het vervolg van deze onverwachtse vriendschap te zijn. RTL zag een hulpprogramma met de twee wel zitten, maar dat plan is nu toch van tafel geveegd. De Zeeuwse boerin kan er niet zo mee zitten. “Voor mij is boer zijn het belangrijkste. Alles wat daar bij komt, is grappig en leuk”. Ze laat dan ook weten dat haar ambities ergens anders liggen dan bij tv. “Het is nooit mijn ambitie geweest om per se op televisie te zijn. Ik ben geen Peter Jan Rens”. Aiii!

Teen Mom 2-ster Kailyn Lowry showt trots groeiende babybuik

Eind februari liet de realityster via een emotionele blogpost weten in verwachting te zijn van haar derde kindje. De 24-jarige maakte dit bekend, omdat haar omgeving al met de pers had lopen praten. “Ik vind het jammer dat ik blijkbaar mensen in mijn omgeving heb die hun mond niet kunnen houden. Net als iedereen wilde ik dat dit een gelukkige periode zou zijn. Maar bovenal wilde ik dit nog even privé houden, zodat ik niet gelijk alle media over me heen zou krijgen”. Toch laat Kailyn haar fans alsnog meegenieten van deze bijzondere periode. Zo leek ze de naam van de vader te hebben onthuld en liet ze tijdens een live-uitzending van Teen Mom 2 trots haar grote babybuik zien.

Bron: HLN.be, Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook