Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Nieuwe trailer KUWTK seizoen 13
Bekijk de trailer hieronder, dit belooft een heel spannend seizoen te worden.

Dream groeit als kool
Vorig jaar verwelkomden Rob Kardashian en Blac Chyna hun eerste kind samen, Dream Kardashian. De kleine spruit is inmiddels vier maanden oud en wat groeit ze snel! Dream is ook echt het evenbeeld van haar vader, bekijk de foto hieronder.

Blac Chyna komt met Barbiepoppen
Blac Chyna gaat een pop van zichzelf op de markt brengen. Het glamourmodel en de ex van Rob Kardashian liet zich hiervoor uitgebreid fotograferen, zo is te zien op haar Instagram. Chyna’s gezicht en lichaam zijn gescand. Met behulp van 3D-printen worden vervolgens kleine poppetjes gemaakt. In mei wordt de poppenlijn gelanceerd, weet TMZ. Fans kunnen kiezen uit zes tot acht verschillende poppen die ook variëren in grootte. De goedkoopste pop is verkrijgbaar voor 75 dollar (71 euro).

Beeld: Instagram, Bron: TMZ, RTL, ANP

Laatste nieuws

Zie ook