De nieuwe opvallende highlightertrend

Je kunt Instagram niet meer openen of je wordt verblind door alle make-uplooks waarbij de highlighter #onfleek is. Toch...

Lees ook

Je kunt Instagram niet meer openen of je wordt verblind door alle make-uplooks waarbij de highlighter #onfleek is. Toch blijkt niet iedereen fan te zijn van de zoetsappige, regenboogkleurtjes of goudtinten, zo op de jukbeenderen. Rituel de Fille komt dan ook met een heel opvallende variant; een zwarte(!) cream highlighter.

Opvallend

De Inner Glow Creme Pigment in Eclipse is pas volgende maand verkrijgbaar, maar je kunt hem alvast reserveren voor $29. Eclipse kan op zichzelf gedragen worden voor een subtiele, auberginetint op de wangen, oogleden of lippen óf voor een meer vampy look, wanneer meerdere lagen aangebracht worden. De highlighter, die geen enkel glittertje bevat, is volledig het tegenovergestelde van wat we gewend zijn. Zou jij ‘m proberen? Naast een zwarte highlighter, blijkt er overigens nog een andere opvallende kleur een echte musthave te zijn in je beautystash. Die zie je HIER.

Captured by @beekeyperuk // Our Inner Glow Cream Blush, Enchanted Lip Sheer + Ash and Ember Eye Soot.

Een bericht gedeeld door Rituel de Fille (@ritueldefille) op

Beeld: iStockphoto, Bron: PopSugar Beauty

Laatste nieuws

Zie ook