Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Balk komt met bikinilijn
Amanda Balk zit absoluut niet stil; de realityster werkt keihard aan haar nieuwe project, een bikinilijn genaamd Amanda’s Bikini’s. Op Instagram showt ze alvast een sneak peek.

Michella Kox deelt een foto van haar dochter
Michella Kox is één proud mama. De krullenbol is apetrots op haar dochter, Marja, en iedereen mag het weten. Op Instagram post ze daarom een foto van haar tienerdochter. Wat een knapperd!

Lisa van O’G3NE gaat samenwonen
Een bijzonder moment voor Lisa van O’G3NE: de zangeres woont nu officieel samen met haar Vlaamse vriend. De twee hebben de sleutel van hun nieuwe woning gekregen, zo is te zien op haar Instagramaccount.

Bastiaan Ragas had blindedarmontsteking
Bastiaan Ragas moest met spoed onder het mes vanwege een blindedarmontsteking. Bastiaan laat via Twitter weten dat alles oké is. Hij is inmiddels weer thuis. De presentator is momenteel kandidaat in de Duitse dansshow Let’s Dance, maar dat moet hij nu even laten voor wat het is. En daar baalt hij van. Bastiaan vindt het met name sneu voor zijn danspartner Sarah Latton, zo tikt hij bij een foto gemaakt vanuit het ziekenhuisbed.

Rick Brandsteder en Dennis Weening op bezoek bij Nicolette Kluijver in het ziekenhuis.
“Hoogbezoek van mijn lieve vriendjes in het ziekenhuis Dennis Weening en Rick Brandsteder”, aldus Nicolette op Instagram bij een lieve foto van het drietal. Nicolette Kluijver is afgelopen week geopereerd. De artsen hebben een deel van haar linker long verwijderd. Bij de RTL-presentatrice is een voorstadium van longkanker geconstateerd. Ze heeft al haar werkzaamheden neergelegd.

Hoogbezoek van mijn lieve vriendjes in het ziekenhuis @dennisweeningofficial en @rick_brandsteder

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: Facebook, Instagram, RTL, NU.nl

Laatste nieuws