Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Josje Huisman verklapt plek van nieuwe tatoeage

De zangeres postte afgelopen maandag een foto van haar nieuwe tatoeage op Instagram. Josje was maar al te blij met haar nieuwe aanwinst en ook haar volgers vonden de getatoeëerde zigeunervrouw een plaatje. Toch was het voor velen niet helemaal duidelijk waar ze de tatoeage nou had laten zetten. De ex-K3-zangeres schept nu duidelijkheid en laat via Instagram Stories weten dat haar nieuwe creatie op haar zij prijkt en verder loopt tot op haar bil. Het is voor Josje haar vierde tattoo. De zangeres liet eerder al een tatoeage op haar arm, zij en net onder haar borsten zetten.

Andy van der Meyde jaagt Melisa de stuipen op het lijf

Dat de voormalig voetballer wel van een geintje houdt, daar weet zijn vrouw Melisa alles van. Wanneer Andy weer een plannetje heeft gesmeed, is zij daar vaak de dupe van. Op Instagram laat hij dan ook zien hoe hij Melisa opnieuw in de malig neemt en zij het uitschreeuwt van de schrik. Andy, hoe oud ben je ook alweer?

Kim Kötter radeloos om zieke Muck

Het zoontje van Kim en haar vriend Jaap Reesema en heeft het goed te pakken. Op Instagram laat Kim weten dat haar tien maanden oude zoontje Muck getroffen is door de koorts. “39.7 koorts, hele nacht kwam aan beide kanten alles eruit. Ieder slokje water. Zo zielig. Het lijkt erop dat water nu een beetje binnen blijft. En een beschuitje. Iemand nog tips? Uiteraard zetpil gegeven”. Het is duidelijk dat de blondine zich ernstige zorgen maakt over haar oogappeltje en vraagt haar volgers dan ook om hulp.

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook