Hollywood breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Tyra Banks terug naar America’s Next Top Model

In 2015 liet Tyra weten na 12 jaar het programma te verlaten. Het stokje werd overgenomen door zangeres Rita Ora. Het 43-jarige voormalige topmodel keert nu weer terug als presentatrice. “Ik ben overdonderd en vereerd door de enorme hoeveelheid fans die een hechte band hebben met het programma, daarom ben ik van mening veranderd”, laat ze weten.

Geheim agenten maakten selfie met Trumps slapende kleinzoon

Twee agenten hebben op hun kop gekregen. Toen ze de 8-jarige kleinzoon van Donald Trump met de auto weg moesten brengen, viel het jongetje in slaap. De mannen maakten vervolgens selfies met de slapende Donald Trump III. Toen hij wakker werd, ging hij door het lint en vertelde alles aan zijn moeder, Vanessa Trump.

Nieuwe toyboy voor Madonna?

De 58-jarige superster is volgens RadarOnline al een paar maanden aan het daten met een jonge hunk. Gisteravond werden ze voor het eerst samen in New York gespot tijdens een romantische date. “Hij ziet eruit alsof hij rond de 20 jaar is”, vertelt een ooggetuige. Ook zou hij bij haar zijn geweest toen ze haar geadopteerde tweeling ging halen. Wie de man precies is, blijft nog de grote vraag.

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Laatste nieuws

Zie ook