De reden dat iedereen deze Aldi-kaarsen wil

Supermarktketen Aldi staat bekend om de lage prijzen en de overvolle winkels, maar dat is tegenwoordig niet meer het eni...

Lees ook

Supermarktketen Aldi staat bekend om de lage prijzen en de overvolle winkels, maar dat is tegenwoordig niet meer het enige. De van oorsprong Duitse supermarkt is op dit moment hot topic door de populaire kaarsen van slechts vier dollar, die voor heel wat meer dan de verkoopprijs op eBay worden verkocht.

Koopjesjagers

De kaarsen gingen binnen een mum van tijd viral op Twitter, omdat ze hetzelfde zouden ruiken naar de dure kaarsen van het merk Jo Malone. Niet veel later gingen de kaarsen als warme broodjes over de toonbank en werden ze door de echte koopjesjagers compleet opgekocht, waardoor de kaarsen binnen no time uitverkocht raakten.

Uitverkocht

Maar daar bleef het niet bij. Ook op eBay werden de kaarsen massaal aangeboden, al werd er wel minimaal zeven keer zoveel voor gevraagd. En daar is niet iedereen blij, zo is op Twitter te lezen. “Speciaal veertig minuten eerder opgestaan om naar de Aldi te gaan voor de speciale kaarsen, blijken ze om acht uur ’s ochtends uitverkocht te zijn” en “Voor werk nog even snel langs de Aldi geweest, blijken alle kaarsen al op te zijn” zijn slechts een greep van de vele tweets rondom de populaire kaarsen.

Verschil

Volgens Twitteraar Brian North is het niet heel gek dat iedereen enorm enthousiast is over de kaarsen. “Ik ben echt een Jo Malone-liefhebber en had dan ook mijn twijfels over de kaarsen van de Adli, maar eerlijk gezegd kan ik het verschil echt niet ruiken”, laat hij via Twitter weten.

Dat wordt dus heel eBay afstruinen, want dit wil je natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan.

Lees ook: Het ene Primark-item waar iedereen nu wild van wordt

Bron: The Sun Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook