Zo ziet het dochtertje van Pauly D er nu uit

Het is alweer vier jaar geleden dat de laatste aflevering van de MTV-serie Jersey Shore op de buis verscheen en de castl...

Lees ook

Het is alweer vier jaar geleden dat de laatste aflevering van de MTV-serie Jersey Shore op de buis verscheen en de castleden zijn in de tussentijd flink veranderd. Zo transformeerden sommige feestbeesten in trotse ouders van hun mini-guido’s en guidettes, waaronder Pauly D. Zijn dochtertje is inmiddels flink gegroeid!

Amabella

Het meisje, genaamd Amabella Sophia, werd geboren uit een one night stand en Pauly ontdekte pas dat hij een dochtertje had toen de kleine spruit al een paar maanden oud was. Volgens TMZ was de Jersey Shore-ster ruim een jaar lang verwikkeld in een pittige strijd om de voogdij en de moeder wilde vooral veel geld zien.

Toen & nu

Pauly D heeft al lange tijd geen foto van zijn dochtertje gedeeld via social media en het is ook onduidelijk hoe vaak hij het 3-jarige ziet. Op de Facebook pagina van de moeder van Amabella, Amanda Markert, zijn echter wel beelden te vinden. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Jersey Shore-ster Ronnie laat enorme transformatie zien

Toen:

Nu:

Bron: Intouch Weekly, Beeld: Facebook, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook