De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je a...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner heeft beveiliger ontslagen

Nadat er begin deze week bij haar huis werd ingebroken, liet Kendall Jenner meteen de beveiliging in haar huis aanscherpen. Maar daar is het niet bij gebleven. Naar verluidt heeft het model ook een van haar beveiligers ontslagen.

Volgens TMZ is het ontslag opmerkelijk, omdat het hele gebeuren verdacht veel op een inside job zou lijken. Tot nu toe is er nog geen verdachte in beeld. De politie hoopt dat bewakingscamera’s die in en rondom het huis staan wellicht meer duidelijkheid kunnen geven.

Khloé Kardashian gespot met reusachtige ring

De geruchtenmolen draait momenteel overuren als het gaat om de relatie tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Volgens de geruchten zouden de twee verloofd zijn en het lijkt erop dat de brunette daar geen geheim van wil maken. De realityster verscheen zaterdagavond met een reusachtige diamanten ring bij het basketbalveld waar haar vriendje een wedstrijd speelde tegen L.A. Clippers. Je ziet de beelden hier.

Khloé en Tristan zijn sinds september een stelletje. Twee maanden later scheidde Khloé officieel van oud-basketballer Lamar Odom. Tristan verwelkomde diezelfde maand een zoontje met zijn ex-vriendin Jordan Craig.

Kris Jenner in tranen

Het leven van de Kardashians stond het afgelopen jaar flink op zijn kop. In oktober werd Kim overvallen in haar appartement in Parijs en de familie moet die heftige gebeurtenis nog steeds verwerken. Dat blijkt al helemaal uit een fragment uit Keeping Up With The Kardashians waarin Kris openhartig vertelt over de lastige tijd. “Het is een emotionele aflevering deze zondag. Het herbeleven van die nacht en horen wat Kim heeft meegemaakt, is erg moeilijk voor mij”, schrijft de momager bij de beelden op Twitter.

Bron: Daily Mail, Telegraaf, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook