Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Modern Family-ster rouwt om overleden vader

Rico Rodriguez, bekend om zijn rol als Manny Delgado in de Amerikaanse sitcom Modern Family, heeft zijn vader verloren. Dat liet de 18-jarige acteur zondag via Twitter weten. Het Twitterbericht werd vergezeld met een foto van Rodriguez en zijn vader die een milkshake drinken. “Dit was de zwaarste week uit mijn leven. Ik ga je advies missen, je knuffels, je glimlach en humor. Ik hou voor altijd van je pappa – je jongste”, schreef Rodriguez die het jongste kind is uit een gezin van vier.

Valerio Zeno klaar voor het stichten van een gezin
“Als ik vrienden met kinderen zie, voel ik mijn eigen eierstokken rammelen. Natuurlijk wil ik een huis, een vrouw en twee kinderen”, zegt de presentator van het nieuwe BNN-programma Valerio4Ever in het AD. ”Voor hun sociale gedrag. Dat het niet altijd maar om één iemand draait. Bij drie ben ik weer bang dat er eentje te veel bewijsdrang ontwikkelt.”

Hoewel Valerio het gezinsleven wel ziet zitten, moet hij eerst een partner zien te vinden. ”Ik lees wel eens verhalen over de dertigerdip; dat draait volgens mij alleen maar om verwachtingen die mensen om je heen hebben. Dan krijg je inderdaad het idee dat het niet hebben van een partner abnormaal is. En voldoe je aan die verwachtingen, dan kom je ineens tot de conclusie: shit, ik had die wereldreis nog willen maken. Ik heb mezelf nog helemaal niet kunnen ontdekken.”

”Ik weet het nu wel. Ik ben echt helemaal klaar voor die volgende stap. Het vette aan mijn beroep is dat ik de luxe heb om de kinderen zelf naar school te kunnen brengen”, zegt Valerio. ”We zouden die opvoeding echt samen kunnen doen. Mijn vader was kapper, werkte veel, dus die zag ik gewoon veel minder dan mijn moeder.”

Khloé gespot met ring om haar vinger

Khloé Kardashian doet er niets aan om de geruchten te ontkrachten dat ze is verloofd met Tristan Thompson. De realityster verscheen zaterdagavond met een reusachtige diamantenring bij het basketbalveld waar haar vriendje een wedstrijd speelde tegen L.A. Clippers.

De grote ring prijkt al een paar dagen aan de vinger van de 32-jarige Khloé. Amerikaanse media speculeren erop los of de zus van Kim Kardashian ten huwelijk is gevraagd door de 26-jarige NBA-speler. Maar tot nu toe weigert Khloé er ook maar iets over te zeggen. Khloé en Tristan zijn sinds september een stelletje. Bekijk de ring HIER.

Bron: RTL, AD, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook