Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Babynieuws voor de Trump familie!

Donald Trump wordt voor de negende keer opa. Zijn zoon, Eric Trump, verwacht zijn eerste kindje met zijn vrouw Lara Trump. De 33-jarige maakte op Twitter bekend dat ze een baby krijgen. Hij onthulde ook meteen dat het een jongetje is. “We breiden #TeamTrump in september uit met een jongen”, schrijft hij. “We voelen ons gezegend!”

George Clooney verrast bejaarde fan

De Britse Pat Evans kreeg in het bejaardentehuis waar ze woont een enorme verrassing. De 87-jarige fan van George Clooney kon haar ogen niet geloven toen de acteur in levenden lijve met een bos bloemen en een kaartje voor haar stond. Het bejaardentehuis plaatste een foto van het bijzondere moment op social media.

Mel B vraagt scheiding aan

Na bijna tien jaar huwelijk heeft de voormalig Spice Girl een scheiding aangevraagd van haar man Stephen Belafonte. Volgens de scheidingsdocumenten, die People in handen heeft, zijn ze al sinds 28 december uit elkaar. De twee hebben samen een vijfjarige dochter, Madison, en willen naar verluidt de voogdij delen.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook