Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief: Johnny de Mol voor het eerst met vriendin op de rode loper

Johnny de Mol heeft een roerig liefdesleven achter de rug, maar zijn huidige vriendin Anouk van Schie lijkt de ware te z...

Lief: Johnny de Mol voor het eerst met vriendin op de rode loper

Johnny de Mol heeft een roerig liefdesleven achter de rug, maar zijn huidige vriendin Anouk van Schie lijkt de ware te zijn. De twee verschenen voor de tweede keer samen op de rode loper, en voor de eerste keer met Anouks dochtertje.

Gezin

De tortelduifjes zijn sinds afgelopen zomer een setje. Dat de twee serieus zijn, is wel duidelijk. De blondine ziet een toekomst met Johnny helemaal zitten. "Als je het me nu vraagt, hoop ik dat het Johnny en mij is gegund. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt," zei Anouk in een interview met Beau Monde. Het koppel verschijnt niet veel in het openbaar, maar voor de première van de Smurfen maken ze graag een uitzondering. Anouks dochtertje Kiki kwam ook gezellig mee op de rode loper. Best spannend met alle fotografen, maar het is goed gegaan. Johnny, Anouk en Kiki zijn een prachtig gezinnetje!

Lees ook: Wordt Johnny de Mol binnenkort vader?

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP