Vader krijgt boete, laat zoon (3) middelvinger opsteken

Nicky uit Oh Oh Daar Gaan We Weer heeft zich flink in de nesten gewerkt. De vlogger moet €350 neer tellen voor het...

Lees ook

Nicky uit Oh Oh Daar Gaan We Weer heeft zich flink in de nesten gewerkt. De vlogger moet €350 neer tellen voor het beledigen van de politie, maar dat is nog niet alles. In de video laat hij zijn zoontje (3) ook nog even zijn middelvinger opsteken.

Boeven vangen

Nicky werd eerder dit jaar op de bon geslingerd, omdat hij met zijn auto de verkeerde kant van een eenrichtingsstraat inreed. Terwijl agenten de boete uitschrijven, pakt hij zijn camera en zegt: “Ik ga jullie filmen voor mijn blog. Ze hebben weer echte boeven gevangen”, zegt de realityster lachend. Hij pakt zijn zoontje erbij en vraagt hem vervolgens wat je dan tegen de politie zegt: “En wat zeg je dan tegen de politie?”, terwijl hij zijn middelvinger opsteekt. Zijn zoontje deed daarop hetzelfde. De vader zegt: “Fuck you!”

Het Openbaar Ministerie vindt het minder grappig dan Nicky: ‘het is een kwalijke zaak dat Nicky agenten die hun werk doen, beledigt en als vlogger dit gedrag ook nog eens uitdraagt’. Het OM wil dat hij naast het betalen van de boete ook zijn vlog verwijdert en in een nieuwe vlog zijn excuses aanbiedt, aldus Omroep West.

Lees ook: Jongens die meisje mishandelden weer op vrije voeten

Beeld: Dumpert, Bron: Lindanieuws Omroep West

Laatste nieuws

Zie ook