De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Persoonlijke verhaal van Kim Kardashian wordt emotioneel ontvangen

De aflevering waarin de realityster haar persoonlijke verhaal doet over de overval in Parijs, is door de kijkers emotioneel ontvangen. Kim deed voor het eerst haar hele verhaal over de verschrikkelijke gebeurtenis die afgelopen oktober in Parijs plaatsvond. Uit de reacties op social blijkt dat kijkers het verhaal erg aangrijpend vonden en er dan ook veel moeite mee hadden om hun tranen te bedwingen.

Eerder vertelde Kim al dat ze haar verhaal niet in één of andere show of in een tijdschrift wilde doen. “Ik vond het belangrijk om dit verhaal vanuit mijn oogpunt te vertellen en niet in een interview te delen waar mijn eigen woorden kunnen worden verdraaid”.

Rob Kardashian krijgt nieuwe realityshow

Toen zijn relatie met Blac Chyna wereldwijd bekend was, werd de twee al snel een eigen realityserie aangeboden. Zo gezegd, zo gedaan, maar nu het liefdeskoppel uit elkaar blijkt te zijn, wordt een vervolg een beetje van Rob & Chyna een beetje lastig. Toch zou de momager Kris Jenner nu aan het onderhandelen zijn voor een nieuwe realityserie, waarbij Rob zijn nieuwe grote liefde probeert te vinden.

“Kris is nu allerlei dingen aan het regelen voor Rob’s nieuwe show Rob’s Romance. Het gaat erg op The Bachelor lijken. Zo zal hij met verschillende meiden gaan afspreken. De één neemt hij mee naar een duur en chic restaurant, de ander naar fastfoodketens als Burger King en Taco Bell. Kris wil er zeker van zijn dat Rob iemand ontmoet die echt van hem houdt”, aldus een bron.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook