Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Marc van der Linden al 98 kilo afgevallen

Koningshuisdeskundige Marc van der Linden (47) is al 98 kilo afgevallen, dat heeft hij op Twitter laten weten. Maar hij is nog niet klaar. “Nog minimaal 15 kilo te gaan”, laat hij weten. Hij heeft het geheim van zijn succesvolle afvalmethode nooit onthuld. “Als je gewicht wilt verliezen, moet je zelf de weg vinden”, liet hij eerder weten.

Dave Roelvink koopt appartement in Landsmeer

De 23-jarige gaat weer verhuizen. In de realityserie Dave Het Huis Uit was al te zien hoe de Amsterdammer het nest van zijn ouders verliet en in de binnenstad ging wonen. Blijkbaar vond de DJ het toch iets te druk, want hij verruilt de drukke stad binnenkort voor zijn eigen appartement in Landsmeer. Dave zou naar verluidt 227.100 euro voor het pand hebben neergelegd en krijgt daarvoor twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken. Of zijn vriendin Julia bij hem intrekt, is nog niet bekend.

Xander de Buisonjé trouwt Roxeanne Hazes

Wanneer de zangeres precies gaat trouwen is nog niet duidelijk, maar wel weet Roxeanne al precies wie haar en Erik moet trouwen. “We go way back, maar zeker ook voorruit. Mijn maatje Xander gaat ons trouwen”, schrijft ze op Instagram. De zanger is al enige tijd ambtenaar van de burgerlijke stand en het was voor Roxeanne dan ook snel duidelijk wie ze zou kiezen. Hoogstwaarschijnlijk zal de zanger ook de muzikale omlijsting van de huwelijksvoltrekking op zich nemen. Eerder vertelde hij al dat hij volledig in dienst staat van diegenen die gaan trouwen. “De bruidsparen en andere aanwezigen kunnen een liedje aanvragen, maar ik kan er ook een custom made schrijven en spelen”.

Bron: Telegraaf, NU.nl Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook