Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zo zag verleider Alex er vroeger uit

Michella Kox heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat Temptation Island haar Guilty Pleasure is en ook dit keer heeft ze weer de Sherlock uitgehangen. Het resultaat van haar zoektocht? Een jeugdfoto van verleider Alex! Het kiekje deelde ze op haar Facebook-pagina en daarbij liet ze haar volgers weten dat de spierbundel goed is opgedroogd.

Een van de volgers van de brunette besloot zelf ook nog een oude foto van de verleider te delen in de reacties. Je herkent hem amper terug! Je ziet het hieronder:

‘Mariah Carey wil borsten laten verkleinen’

Hoewel Mariah Carey jarenlang pronkte met haar volle boezem, zou ze nu overwegen om haar borsten te laten verkleinen. Dat schrijft Bild am Sonntag. “Ze vindt zichzelf te dik en is van mening dat ze nog dikker lijkt vanwege haar grote borsten”, vertelt de bron. “Voor haar nieuwe vriend wil Mariah in topvorm zijn.” De 46-jarige zangeres heeft sinds eind vorig jaar een relatie met de 33-jarige achtergronddanser Bryan Tanaka.

Is dit de reden waarom Jolien de beelden van haar overspelige Herbert niet te zien kreeg?

Afgelopen donderdag ging het er weer heftig aan toe in Temptation Island. Toch hadden fans van de spraakmakende serie één grote vraag na de aflevering: waarom kreeg Jolien niet te zien hoe haar vriend Herbert haar bedroog met verleidster Saartje? Online werd er flink gespeculeerd. Toch trok een theorie alle aandacht: Jolien en Herbert zouden getrouwd zijn! Hebben de programmamakers de beelden achterwegen gelaten omdat ze het huwelijk niet kapot wilden maken?

Zo gek is de theorie nog niet. In aflevering 9 zegt presentatrice Annelien namelijk tegen de blondine: “Je bent nog altijd wel zijn vrouw.” Daarnaast doorzocht de Belgische krant Het Nieuwsblad ook de Instagram-accounts van Jolien en Herbert en op oude foto’s werden beide gespot met een ring om hun vinger aan hun linkerhand. Deze zou inmiddels bij beide verdwenen zijn.

Bron: Telegraaf, Het Nieuwsblad, Beeld: Instagram, Facebook, VIJF

Laatste nieuws