Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Cindy Crawford bevestigt geslacht baby’s George Clooney

Met een foto op Instagram heeft voormalig topmodel Cindy Crawford bevestigd dat George en zijn vrouw Amal een jongen en een meisje verwachten. De acteur grapte onlangs dat hij zijn twee kinderen wil vernoemen naar zijn tequilamerk Casamigos. Cindy heeft op Instagram een foto geplaatst waarop ze twee rompertjes omhoog houdt. Op de een staat “Casa” en op de ander “Migos”. Enne, op het ene babypakje zijn roze letters te zien, en op de andere blauwe. Duidelijk!

‘Mel B woedend op Victoria Beckham’

Trouble in Spice Girl land. Victoria Beckham zingt in een nog niet uitgezonden aflevering van Carpool Karaoke een liedje van de Spice Girls. Mel B kan het niet waarderen dat haar voormalig vriendin muziek van de meidenband gebruikt om zichzelf te promoten. Ook gebruikt ze een nummer van de groep in een commercial voor haar kledinglijn bij de Amerikaanse warenhuisketen Target. Een bron van The Sun meldt dat Mel zelfs overweegt juridische stappen te nemen om die actie.

Scarlett Johansson overweegt de politiek in te gaan

De actrice heeft in een interview met Good Morning America gezegd dat ze altijd al interesse heeft gehad in overheidsbeleid. Maar voorlopig zal ze zich nog niet verkiesbaar stellen. “Ik heb een jonge dochter, en mijn carrière loopt nu erg goed. Dit is niet het goede moment. Maar uiteindelijk, misschien als mijn dochter ouder is en ik me meer op mezelf kan richten, dan denk ik dat het een interessante stap is.”

Laatste nieuws

Zie ook